Едно изречение и De Staat

„Бандата, която подгрява Muse“.
Това беше изречението, което Марто от Строежа написа в профила си, и ме нави да си пусна бандата. И да се билетирам веднагически.

Още с първото им парче, което си пуснах, бях вече всмукана. Като от центрофуга. Почти като от клипа на „Witch Doctor“.

Да, клипа почти успяхме да го пресъздадем: Торе слезе в публиката, а ние около него скачахме и в точния момент започнахме да тичаме около му. Така приключи най-очакваният концерт от много време насам за мен.

Но всъщност по-важното и впечатляващото е, че това е концерт, за който имах супер високи очаквания, и те бяха преизпълнени. Е, бандата не се върна за втори бис, въпреки шума, който вдигахме няколко минути, но пък ни дариха с 3 песни от бис първи.

Започвайки малко след 22, De Staat не се спряха 90 минути (поне). Нямах време да си гледам часовника, нито телефона. А това казва много за концерта!

И имаше онзи така любим контакт с публиката, много място за танци и скачане. Торе подаваше микрофона и естествено, бидейки сред хората най-отпред, имах честта да попищя на „Help Yourself“. (Извинявам се на всички, за които това не беше приятен за слуха звук!)

Като за десерт си отмъкнах сетлиста с 2 автографа… Разбира се, единият е от любимия ми Роко, с когото даже и разменихме няколко приказки. От тях стана ясно, че те са най-великата банда на света, но моя е отговорността целият свят да го разбере!

13020044_10206108059649641_149726726_n

Да! De Staat са най-великата банда на света!

И благодарностите са за хората, които се погрижиха, те да бъдат тази вечер с нас в София. След време всички ще го оценим наистина! Сега ушите все още ми кънтят, а сърцето ми подскача в ритъма…

Остави коментар, ако текстът ти харесва или имаш друго мнение по темата:

%d блогъра харесват това: