Габа Бар/Gaba Bar

След няколкомесечна пауза, в която съвсем не сме спрели да пием, а по-скоро времето беше толкова приятно, че не изискваше непременно посещаване на барове, дойде време и за още един бар, който ще запишем в класацията:
Габа Бар/Gaba Bar
ДОСТЪПНОСТ  -> 5/5
Барът е на чудно място. В една от преките, пресичащи се с бул. Васил Левски. Често я бъркаме с другата след нея (Раковска), но и все по-често (правопропорционално на посещенията) спираме да бъркаме адреса: ул. Шести септември 44.

ОБСТАНОВКА  – > 4/5
Единствената причина барът да не получи 5 от 5 е пространството, което за толкова як бар щеше да е супер да е още повече. Барът разполага с няколко помещения, които обаче е невъзможно да останат празни. В този ред на мисли пространството отговаря и на самата обстановка, която барът създава, така че ще простим често напълно заетите места и ще си вземем поука, че е добре да си резервираме маса или да отидем по-раничко. Направете го и вие!
Барът е супер шарен, рисуван, оцветен и много уютен. Особено зимата.
За топло време предлага пребиваване и отвън, което е още по-прекрасен начин да се насладиш на добрата музика, хубавото питие и градския пулс.

БИРОРАЗНООБРАЗИЕ – > 4/5
Има бири. Има и други работи. Греяното вино е чудно, а местните специалитети винаги звучат примамливо приятни. Още не съм пробвала Габа Бар Пунш, но скоро ще се поправя. Обещавам!

ХРАНА – > 3/5
Предвид духовната храна, която може човек да си сготви сам, давам 3 точки, признавайки си, че не съм се интересувала дали се предлагат някакви хруски и пр. Предполагам, че отговорът е положителен.

ПЕРСОНАЛ – > 5/5
Хората зад бара винаги са супер усмихнати и дружелюбни, което допринася и за положителния образ на бара. Браво!

ЦЕНИ – > 4/5
Добри, имайки се предвид локацията на бара. Бутилка Пиринско например е 2.50.

ИГРИ – > 0/3
Липсват. Но предразполага за други.

ПУШИ ЛИ СЕ – > 1/1
Бар за пример без тютюнев дим : ) Пушачите излизат отвън.

ГАРДЕРОБ – > 1/1
Окачалки. От онези удобните под масата, за да е багажът ти на една ръка разстояние.

ТОАЛЕТНИ – >2/5
Има само една. Шарена и изписана е, затова е яка.

СУМА: 29/40

Барът е от онези места, които стават специални и ритуални за някои компании и хора. Шарен и при повече посетители доста интимен (разбирайте търкане при разминаване). Препоръчвам!

Остави коментар, ако текстът ти харесва или имаш друго мнение по темата:

%d блогъра харесват това: