Ти гониш.

Анализирайки създалата се напоследък ситуация( и невероятната палитра от емоции), която всеки може да нарече, както пожелае, се сетих, направо ми просветна! Може би се доближих мъничко или завих в погрешна пресечка по пътя си към разгадаване смисъла на човешките взаимоотношения.

Та, както в природата не се губи нищо, така и тук нищо не изчезва. Просто се предава, прехвърля, подарява, отнема и т.н.

Когато срещнеш някого и той си има нещо, което не може да разреши, което не му дава да продължи, ти си точният човек!  И се опитваш да помогнеш, опитваш, правиш, струваш.  Дали си помогнал или заплел още толкова другия, още е под въпрос. Времето минава и пътищата се разделят. За всеобща изненада след време виждаш как този човек е разрешил проблема си и се чувства прекрасно. Също както и ти се чувстваше прекрасно, някога.

Добре. Нещо добро се е получило.

Обаче. Идва то! Едно голямо НО!

Но днес ти си онзи.

Онзи, когото гледаше как денонощно се бори със себе си и света около себе си.

Сега ти си този онзи.  Това вече си ти. Топката е в твоето поле. И се търси доброволец, с когото да споделиш, разрешиш, дозабъркаш своята главоблъсканица. Но междувременно имаш живот, развитие, и едни такива все прекрасни неща, но и нещо, което си чака своето. Дали ще е човек, момент, време…

Търси! Давай! Тичай! Не губи време! Не се отпускай! Дишай! По – ускорено! Издишвай. Не спирай да живееш.

Така или иначе нямаш избор!

Нали знаеш, че този път…

...ти гониш!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0&w=420&h=315]

0 thoughts on “Ти гониш.

  1. С бутилка Carlsberg в 6 и нещо сутринта, докато слушам ‘Get Busy’ от Guano Apes, попадам на това, което на всичко отгоре е постнато в категоия ‘Хаос в бутилка’… Очарователно! Някак мило познато и вдъхновяващо. 🙂

Остави коментар, ако текстът ти харесва или имаш друго мнение по темата:

%d блогъра харесват това: